Blog

ANDALUZIJA

ANDALUZIJA

Opis putovanja

4 noćenja / 9. - 13. APRIL 2023.
DIREKTAN LET AIR SERBIA IZ BEOGRADA

Fakultativni program:

 • Celodnevni izlet do Sevilje 60 €
 • Celodnevni izlet do Granade sa uključenom ulaznicom i lokalnim vodičem za Alhambru 80 €
 • Celodnevni izlet do Ronde i Kordobe 60 €
 • Poludnevni izlet do Marbelje 45 €

Cena aranžmana po osobi

CENA ARANŽMANA ZA RANE UPLATE


649 €

AKONTACIJA NA IME REZERVACIJE: 200 €

NAVEDENA CENA JE VAŽEĆA ZA UPLATE AKONTACIJE
ZAKLJUČNO SA 20.12.2022.

Minimum za realizaciju putovanja je 15 prijavljenih putnika. Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja agencije organizatora putovanja, LAZENA OTP A-96/2022. Garancija putovanja u vidu polise TRIGLAV OSIGURANJA ad broj 475054257

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avionsku kartu na liniji Beograd-Malaga-Beograd sa uključenim aerodromskim taksama, ručnim prtljagom do 8kg i rednovnim prtljagom do 23kg
 • Transfere u Malagi aerodrom-hotel- aerodrom
 • Malaga City Tour prema programu
 • 4 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u oblasti Malage
 • Usluge turističkog vodiča
 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Obavezno međunarodno putno osiguranje sa pokrićem od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od 1400 dinara)
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 125 €
 • Fakultativni program (minimalan broj za realizaciju je 15 prijavljenih osoba)

Program putovanja

1. dan, nedelja 9. april 2023. BEOGRAD - MALAGA

Sastanak na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu u 06.30h. Prijava za let i predaja prtljaga. Let „AirSerbia“ za Malagu u 08.45h. Sletanje u Malagu u 12.20h. Transfer do centra grada. Obilazak divne MALAGE koja se ponosi svojim istorijskim centrom grada i prelepom plažom Malakena. Prošetaćemo se kroz grad i uživaćemo u ambijentima. Videćemo Katedralu, rodnu kuću i spomenik Pabla Pikasa, Alkazar, trg Ustavnosti,... Slobodno vreme za šoping, posetu Pikasovom Muzeju, itd. Smeštaj u hotel u oblasti Malage oko 18h. Odmor. Noćenje.

2. dan, ponedeljak 10. april 2023. RONDA & KORDOBA

 Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak u 9h na celodnevni fakultativni izlet. Poseta RONDI, jednom od najlepših gradova Andaluzije. Kraći obilazak grada uz razgledanje Koride, kanjona reke Taho,... Slobodno vreme 2 sata. Odlazak do KORDOBE. Kordoba je vekovima bila središte Mavarskog kalifata, i kao takva je izrastala u raskošni/magični grad. Po dolasku sledi obilazak grada u trajanu od oko 1,5 sata. Zaštitni znak Kordobe je svakako katedrala La Meskita, poznatija kao „džamija hiljadu stubova“, jedinstvena građevina na svetu, u kojoj su vreme i prostor ujedinili ono što je nemoguće spojiti. Pored katedrale, obićićemo i Alkazar, nekadašnja raskošna mavarska palata a potom rezidencija španskih kraljeva.  Sledi šetanja starim gradom. Raskošne palate i divni ambijenti su glavna karakteristika ovog dela Kordobe. Slobodno vreme. Polazak iz Kordobe u 18h. Povratak u Malagu u hotel oko 20h. Noćenje.

3. dan, utorak 11. april 2023. SEVILJA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak u 9h na celodnevni fakultativni izlet do SEVILJE, magične prestonice Andaluzije. Šetnja gradom uz obilazak veličanstvenog trga Španije, jedinstvenog trga sa raskošnim palatama. Jednočasovna pauza na trgu. Nastavak šetnje uz razgledanje nekadašnje Kraljevske tvornice duvana, La Judarija – jevrejska četvrt grada sa slikovitim ulicama, Katedrala – jedna od najvećih crkvi na svetu, remek-delo gotske umetnosti, La Hiralda – simbil Sevilje (remek-delo Mudehar stila), Alkazar – srednjovekovno središte Mavara, raskošna kraljevska rezidencija. Slobodno vreme do 18h. Povratak u hotel oko 21h. Noćenje.

4. dan, sreda 12. april 2023. GRANADA

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak u 9h na celodnevni fakultativni izlet do GRANADE. Po dolasku sledi poseta raskošnoj kraljevskoj rezidenciji Alhambri sa lokalnim vodičem. Obilazak neverovatnog kompleksa koji je nastao tokom vladavine Mavara. Poseta rezidenciji dinastije Nasrida i čuvenim Heneralife vrtovima. Obilazak celog komeksa traje oko 3 sata. Nakon obilaska Alhambre, odlazak u centar Granade. Kraća šetnja sa obilaskom Katedrale i Kraljevske kapele (bez ulaska). Slobodno vreme uz preporuku da se prošetate do Sakromontea, dela grada koji je nastanjen sa ciganima. Tu se nalaze čudesne Zambre, pećine u kojima su nekada živeli, a danas kultno mesto pravog, autentičnog Flamenka. Polazak iz Granade ka Malagi u 19h. Povratak u hotel oko 21h.

5. dan, četvrtak 13. april 2023. MALAGA – MARBELJA – BEOGRAD

Doručak i odjava iz soba u 10h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na poludnevni izlet do čuvenog mondenskog letovališta MARBELJA. Dolazak u 11h. Slobodno vreme (3 sata) u živopisnom istorijskom centru uz uživanje u divnoj atmosferi. Povratak u hotel do 15h. Transfer do aerodroma. Prijava za let „AirSerbia“. Let za Beograd u 17.50h. Sletanje u Beograd u 21.00h. Kraj putovanja.

Možda vas zanima

ŠTAJERSKA
1.00 
BANJA LUKA
1.00 
ČAROBNI PRSTEN
1.00 

Opšti uslovi putovanja

Pročitajte uslove ovog putovanja

Login

Najsigurniji način da pravovremeno saznate sve što vas interesuje o Vašem sledećem putovanju!

Adresa

Ježevica, Čačak, Srbija

Broj telefona

Email