Blog

BANJA LUKA

BANJA LUKA

Opis putovanja

ČAČAK – BANJA LUKA – JAJCE - ČAČAK
3 dana, 2 noćenja
25/27. avgust 2023.god.

Cena aranžmana po osobi

Aranžman plativ u 5 mesečnih rata.


14.500 RSD

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.
ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Mirjana Knežević PR turistička agencija Lazena Ježevica, MB 64730614, Licenca broj: OTP A-96/2022. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja izdatu od strane Triglav osiguranje ado Beograd (osigurana suma u visini od 30.000€)

Cenovnik br.1 od 14.06.2023.
Evidencioni broj: 145/2023 od 14.06.2023.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje,audio-video oprema)
  • Smeštaj u hotelu “Jelena”**** u Banja Luci na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto)
  • Smeštaj u sobama 1/2
  • Licenciranog turističkog vodiča za sve vreme trajanja putovanja
  • Obilaske i razgledanja prema programu uz pratnju lokalnih vodiča (Banja Luka, Jajce)
  • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Doplatu za večeru – 18 eura po osobi po danu
  • Doplata za jednokrevetnu sobu – 15e po ososbi po danu
  • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte – vodopad u Jajcu sa gornje platform je besplatan, sa donje platform je 5 KM, tvrđava u Jajcu je 2KM, Katakombe su 2KM, Muzej AVNOJ-a je 8KM NAPOMENA: ovo su trenuutne cene ulaznica.
  • Individualne troškove – nepomenute usluge

Program putovanja

1. dan ČAČAK – BANJA LUKA

Polazak iz Čačka u 10.00h. Sa usputnom pauzom za odmor, vožnja autoputem preko Hrvatske do Banja Luke. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja večere. Noćenje.

2. dan BANJA LUKA

Doručak. Nakon doručka krećemo u obilazak znamenitosti Banja Luke u pratnji lokalnog vodiča. Obilazimo Stari Kaštel – tvrđavu na reci Vrbas iz XVI veka. Potom šetamo kroz Gospodsku ulicu, glavnu pešačku zonu u gradu. Posetićemo i veličanstveni Hram Hrista spasitelja, videti zgradu Banovine, dzamiju Ferhadija. Imaćemo prilike da posetimo i samostan Marija Zvjezda. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u gradu. Mogućnost organizovanja večere. Noćenje.

3. dan BANJA LUKA – KRUPA NA VRBASU – JAJCE – ČAČAK

Doručak. Putovanje do Krupe na Vrbasu. To je mesto gde Vrbas napušta kanjon i ulazi u Krupsko polje a tu se uliva i reka Krupa. Mesto obiluje prirodnim lepotama kao što su vodopadi, mlinovi i izvor Krupe. Tu je i manastir Svetog Ilije iz XIII veka i crkva brvnara iz XVI veka. Nastavak puta do Jajca. Obilazak grada sa lokalnim vodičem. Simbol grada je Plivski vodopad na reci Plivi. Mogućnost obilaska vodopada sa donje platforme, tvrđave, katakombi i Muzeja AVNOJ-a. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju. Povratak preko Sarajeva. Dolazak u Čačak u noćnim satima. Kraj programa.

Možda vas zanima

Opšti uslovi putovanja

Pročitajte uslove ovog putovanja

Login

Najsigurniji način da pravovremeno saznate sve što vas interesuje o Vašem sledećem putovanju!

Adresa

Ježevica, Čačak, Srbija

Broj telefona

Email