Blog

LEGOLAND 21. APRIL

LEGOLAND 21. APRIL

Opis putovanja

Lego kocke su proglašene za igru veka i dokazano je da utiču na razvoj kreativnosti I inteligencije. Lego podstiče razvoj fine motorike i fokusa, i uče decu proporcijama. Pored svega toga, slaganje ovih kockica je veoma zanimljivo. Sigurno je vaše dete imalo prilike da se poigra nekim lego setom koji pokriva različite teme i oblasti i da se na taj način zabavi i razvija svoju maštu. Lego je odavno prestao da bude samo igračka, već je postao predmet obožavanja celog sveta.

Mi vam sada nudimo potpuno nov način da se vaša čitava porodica zabavi u fantastičnom lego zabavnom parku u Nemačkom gradiću Ginzburg. Zamislite da spavate u lego hotelu i da uživate u vožnjama i atrakcijama sačinjenim od 55 miliona lego kockica. Ovaj park je podeljen u deset fascinantnih svetova punih avantura sa vise od 60 atrakcija, vodenih atrakcija, rolerkostera, programa uživo, prostora za maštu, centra za izgradnju i testiranje. Za mnoge je omiljeni kutak „Miniland“ gde su pradstvaljeni gradovi Evrope u minijaturi. Za dečake koji zamišljaju sebe kao policajca će prava atrakcija biti da pomognu policajcu iz Lego policijske stanice da uhvati kradljivca. Ako ipak vaš dečak želi da bude vatrogasac, sigurno će vam biti zabavno da se vaša cela porodica takmiči sa drugim porodicama u cilju da ugasite vatru koju je zapalio zlobni faraon kako bi sačuvao svoje blago. Vaši klinci i klinceze imaće prilike da učestvujuiI u projektu “Obnovimo svet” gde će od mnogobrojnih kockica moći da naprave kreaciju kakvu god žele i da je zakače na ogormni globus napravljen od 200.000 lego kockica i na taj način kreiraju makar svoj Lego svet kako zele da izgleda. Provozajte se lego letećcim balonom ili lego vozićem i još bolje upoznate Legoland. Prođite kroz lego fabriku i upoznajte se sa proizvodnjom ovih čuvenih delića koji čine detinjstvo nezaboravnim.

Verovali ili ne, imaćete priliku da se upoznate sa okeanskim dnom I potopljenim gradom Atlantidom, a na tom putu upoznaćete se sa ajkulama, ražama i drugim morskim bićima. Posebno hrabri posetioci mogu se suočiti licem u lice sa stvorenjima dubina u 8 metara dugom staklenom tunelu.

Za ljubitelje džungle naravno postoji vožnja koja obuhvata prolazak kroz prašume do vulkana, a na tom putu upoznajete i puno lego životinja.

U vodenoj zoni moćićete svi da se ludo zabavite a vaši mališani će moći da postanu mornari ili gusari i da voze kanu.

Safari ture, hjundai skola vožnje, aerodrom, lego arena, Nintendo zona, piratsko igralište, galerija fudbalskih zvezda… Samo su još neki od zabavnih elemenata ovog parka.

Oni najmlađi će imati priliku da uživaju u DUPLO delu zabavnog parka u svetu Lego kockica.

*Minimum za realizaciju putovanja je 10 prijavljenih putnika. Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja agencije organizatora putovanja, LAZENA OTP A-96/2022. Garancija putovanja u vidu polise TRIGLAV OSIGURANJA ad broj 475054257 

SMEŠTAJ:

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI

AVIONSKE KARTE + 2 NOĆENJA SA DORUČKOM + TRANSFER + DVODNEVNA ULAZNICA ZA LEGOLAND

DECA DO 2 GODINE PLAĆAJU 80 € SAMO TAKSE – NEMAJU SEDIŠTE U AVIONU I NEMAJU LEŽAJ U SMEŠTAJU!

USLOVI PLAĆANJA: DINARSKA PROTIVVREDNOST PO SREDNJEM KURSU NBS

Na ime rezervacije se uplaćuje 50% od navedene cene, ostatak do pune cene se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

NAPOMENA:

U SLUČAJU ODUSTANKA PUTNIKA, pored Opštih uslova putovanja agencije organizatora koji su u svemu standardizovani i registrovani u APR-u, važe i posebni uslovi putovanja avio-kompanije „WizzAir“ koji su striktni po pitanju odustanka putnika od putovanja jer u tom slučaju ne vrše efundaciju uplaćenog novca za avionske karte. Dakle, u tom slučaju samo za avionske karte će vam biti zadržano 38% od ukupne, iskazane cene aranžmana! Razlog odustanka apsolutno nije važan po ovom pitanju! Hoteli u ponudi takođe imaju svoje posebne uslove u vidu odustanka putnika i refundacije uplaćenih sredstava.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avionsku kartu na liniji Beograd – Memingen - Beograd sa avio-kompanijom "WizzAir„
 • Aerodromske takse
 • Ručni prtljag u vidu ranca ili torbe (kofer ne!) težine do 10kg
 • Transfer na destinaciji sa aerodroma Memingen do Legoland-a i povratno
 • 2 noćenja sa doručkom odabranom smeštaju
 • Ulaznicu za Legoland – 2 dana
 • Usluge pratioca grupe - vodiča
 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Obavezno međunarodno putno osiguranje sa pokrićem od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od 1000 dinara za odrasle; 600 dinara za decu do 12 god)
 • Individualne troškove
 • Dodatni prtljag – doplata za još 10kg iznosi 80 €
 • Doplata za vezana sedista u avionu (cena prilikom uplate koju odredjuje aviokompanija)
 • Fakultativni odlazak vozom u Ulm – 40 € odrasli, 25 € deca 2-12 godina

Program putovanja

1. dan

Sastanak na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ u 08.30h. Prijava za let na šalterima avio-kompanije „Wizz“. Predaja prtljaga. Let za Memingen u 10.30h. Sletanje u Memeingen u 12.15h. Transfer do Legoland-a u gradu Ginzburg. Smeštaj u odabrani objekat. Poseta Legoland zabavnom parku. Noćenje.

2. dan

Doručak. Celodnevno uživanje u zabavnom parku. Noćenje. 

Mogućnost organizovanja odlaska do grada Ulma u popodnevnim satima vozom. Program u trajanju od oko 4 sata sa kraćim obilaskom istorijskog centra grada i slobodnim vremenom od minimum 2,5 sata. 

3. dan

Doručak. Odjava iz soba. Oko 9h transfer do aerodroma u Memingenu. Prijava za let i predaja prtljaga. Let sa kompanijom „Wizz“ za Beograd u 12.50h. Sletanje u Beograd 14.25h. Kraj putovanja.

Možda vas zanima

ŠTAJERSKA
1.00 
BANJA LUKA
1.00 
ČAROBNI PRSTEN
1.00 

Opšti uslovi putovanja

Pročitajte uslove ovog putovanja

Login

Najsigurniji način da pravovremeno saznate sve što vas interesuje o Vašem sledećem putovanju!

Adresa

Ježevica, Čačak, Srbija

Broj telefona

Email