Blog

Edukativna putovanja

JEDNODNEVNI IZLETI ZA DECU

Iskustvo je pokazalo da su jednodnevni izleti za decu, odnosno edukativna putovanja, ono što nedostaje našem tržištu. Domaći aranžmani ne animiraju decu dovoljno a poznato je da ona baš i ne uživaju u čitanju novina na suncu ili ispijanju kafe sa prijateljima, kako to činimo mi odrasli kada smo na odmoru.

Upravo zbog toga smo posvetili posebnu pažnju edukativnim putovanjima, te naša turistička agencija organizuje ne samo porodična putovanja, već i đačke ekskurzije, izlete, nastavu u prirodi i edukaciju za decu. Zapadna Srbija nudi toliko sadržaja i prirodnih lepota, da će deca uživati u svim aktivnostima a mi ih naročito kreiramo imajući u vidu njihova interesovanja.

Zato je za ovakve aranžmane i izlete najbolje angažovati profesionalce, koji mogu da izađu u susret za sve opcije prevoza, smeštaja, izleta i radionica.

PUTOVANJE SA DECOM

Kada odete porodično na odmor, nije svejedno da li će tamo postojati i sadržaji za mališane ili ne. S druge strane, i vama bi značilo da znate da deca provode vreme kvalitetno, da možda nešto i nauče dok se druže sa drugim vršnjacima, a vi ste u prilici da uživate u svojoj „tišini“ barem pola sata.

Ponosni smo što smo izašli u susret brojnim porodicama koje putuju sa prijateljima i familijom ili sami, i što smo im organizovali odličan odmor, tako da se svi članovi opuste na pravi način. To ostavlja dovoljno vremena za decu, ali i odrasle.

RADIONICE ZA DECU

Zašto su važne radionice za decu? One oplemenjuju dečiji odmor ili izlet. Dok su na ekskurziji, deca sigurno neće sedeti zatvorena u odmaralištu. S druge strane, ako ste porodično otišli na zimski odmor, možda je ovo prilika da sa našim instruktorima nauče da skijaju dok se vi sunčate u obližnjem kafiću.

Kroz radionice i interaktivne sadržaje, deca učestvuju u procesu stvaranja i učenja. Nisu samo slušaoci kojima vodič ili kustos drži „dosadno“ predavanje, već im se sadržaj prenosi na zanimljiv način koji lako usvajaju.

Zamislite da su deca u prilici da učestvuju u izradi ikona u manastiru, da uče o lancu ishrane u prirodi tako što popunjavaju slagalicu, ili da gledaju kako se pravi i ukrašava grčarija, pa to i sami probaju. Ovo su samo neki od primera, a naša agencija ih ima mnogo u zavisnosti od destinacije u Zapadnoj Srbiji i dogovora sa roditeljima ili školom.

SPECIJALIZOVANI ZA EDUKATIVNA PUTOVANJA

Naša agencija je specijalizovana za edukativna putovanja i izaći ćemo vam u susret kakvu god opciju da ste zamislili. Jer, iskustvo nam dozvoljava da tvrdimo da sve kombinacije mogu da dođu u obzir, tako da vaš duži ili kraći boravak ne bude monoton i dosadan za bilo kog člana porodice ili dete na ekskurziji.

Evo šta to praktično znači.

  • Želite pun aranžman uz prevoz i smeštaj u Zapadnoj Srbiji, kao i prateće izlete, obilaske i radionice za decu. Nikakav problem, samo nas pozovite i izaberite destinaciju ili vam možemo predložiti koja bi možda bila idealna za vas.
  • Krenuli biste na jednodnevni izlet sa nama iz vašeg grada ili dok ste već na odmoru u Zapadnoj Srbiji. Kontaktirajte nas da se dogovorimo gde da dođete ili da vam organizujemo i prevoz.
  • Poslali biste decu na edukativnu radionicu na jezero Perućac, do Užica ili u Ovčarsko-kablarsku klisuru, dok ste vi na Zlatiboru ili Tari. Odlična ideja! Pozovite nas da se dogovorimo oko detalja. Možete da ih dovezete ili da mi dođemo po njih, možemo da uključimo i ručak ili užinu ako želite.
  • Sve gore navedeno važi kako za porodice, grupe, tako i za dečije ekskurzije. Jer, deca koja su na Mitrovcu još će više uživati u boravku u Zapadnoj Srbiji, ako im omogućite da sa nama otkriju i biljni i životinjski svet Tare, Zlatibora, manastire Ovčarsko-kablarske klisure, meandre Uvca i mnoge druge kulturne i prirodne atrakcije ovog dela Srbije. Upravo zato lepo sarađujemo i sa školama i vrtićima.
  • Ako imate ideju za neko slično putovanje ili edukativnu turu koja nije posebno pomenuta, samo se javite, sve može da se organizuje kada ljudi znaju šta rade.

Edukativna putovanja u ponudi

Login

Najsigurniji način da pravovremeno saznate sve što vas interesuje o Vašem sledećem putovanju!

Adresa

Ježevica, Čačak, Srbija

Broj telefona

Email

The fastest way to find out all you need to know about your next journey with us is to contact us.

Address

Ježevica, Čačak, Srbija

Phone number

Email