Blog

ČAROBNI PRSTEN

ČAROBNI PRSTEN

Opis putovanja

OBIĐITE ZAPADNU SRBIJU - UZ TRI PREVOZNA SREDSTVA

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.

ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.

Organizator putovanja: Mirjana Knežević PR turistička agencija Lazena Ježevica, MB 64730614, licenca broj: OTP A96/2022. Prema zakonu o turizmu, organizator ima propisanu polisu osiguranja izdatu od strane "Triglav osiguranje ado Beograd" (osigurana suma u visini od 30.000€).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji, audio oprema, klima
  • Smeštaj u konačištu Čarobni breg u Mokroj Gori na bazi polupansiona
  • Smeštaj u sobama 1/2, 1/3
  • Akustični muzički program u objektu
  • Program Čarobni turistički prsten (plovidba brodom od Perućca do Višegrada, vožnja vozom od Višegrada do Mokre Gore)
  • Ručak drugog dana putovanja, kontinentalno posluženje
  • Licenciranog turističkog vodiča za sve vreme trajanja putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove

Program putovanja

1. dan

Polazak iz Čačka u 6 sati. Dolazak na pristanište jezera Perućac i priprema za ukrcavanje na brod "Grizzly". Ukrcavanje, provera dokumenata i polazak na krstarenje. Krstarenje jezerom Perućac u trajanju od 3,5 sata kroz jedan od najatraktivnijih kanjona u Evropi – kanjon reke Drine, čije litice u nekim delovima sežu i do 1000 m uvis. Dolazak u Višegrad. Iskrcavanje, provera dokumenata od strane granične policije i slobodno vreme za obilazak Andrićgrada, Višegrada i „na Drini ćiprije“ – starog mosta Mehmed Paše Sokolovića iz XVI veka. Oko 15 sati polazak prema Srbiji vozom sa zadržavanjem na graničnom prelazu Vardište–Kotroman radi kontrole dokumenata. Dolazak u Mokru Goru planiran je oko 17 sati i prelazak u autobus. Smeštaj u hotel. Večera sa muzikom. Noćenje.

2.dan

Doručak. Slobodno vreme. Nastavak puta prema jezeru Perućac. Poseta vidikovca Zelenika. Ručak. Nakon ručka aktivnosti po dogovoru (jezero Perućac, reka Vrelo, kućica na Drini, manastir Rača). Povratak u Čačak u večernjim satima.

Kraj programa.

Opšti uslovi putovanja

Pročitajte uslove ovog putovanja

Login

Najsigurniji način da pravovremeno saznate sve što vas interesuje o Vašem sledećem putovanju!

Adresa

Ježevica, Čačak, Srbija

Broj telefona

Email

The fastest way to find out all you need to know about your next journey with us is to contact us.

Address

Ježevica, Čačak, Srbija

Phone number

Email